Bregninge-Bjergsted Friskole

Pedel Ulrik Perera: 60 22 09 32, pedelbbfs@gmail.com

Trine Stampe den 24-09-2016
    Tusind tak yes
    til forældre, bedsteforældre, elever og søskende - og ikke at forglemme - vores super-pedel, Ulrik Perera, for en dejlig arbejdslørdag i jeres selskab Uden jeres indsats kunne vi ikke holde vores gamle friskole så flot og i god stand, som den er.
    Det er en træt, stolt og glad skoleleder, der nu ligger med benene oppe i sofaen laugh
    Trine Stampe den 08-09-2016
    INVITATION
    Vores søde skolesekretær, Janne Petersen, har 30 års jubilæum på skolen, og vi inviterer derfor til åbent hus fredag d. 30. september kl. 13.30-16.00
    Trine Stampe den 27-08-2016
    Velkommen smiley
    Torsdag d. 1. september starter Seltene og Said i arbejdspraktik som pedelmedhjælpere på skolen onsdage og torsdage i 13 uger. Seltene og Said er begge flygtninge fra Eritrea, og deres praktik hos os er en del af det integrationsprojekt, der drives af højskolen i Jyderup. Vi ønsker dem begge hjerteligt velkommen og håber at de vil blive glade for at være hos os.
    Trine Stampe den 19-04-2016
    Vi oplever i øjeblikket stor elevtilgang til de kommende års børnehaveklasser. Kontakt derfor skolen i god tid, hvis I overvejer at skrive jeres børn op hos os, så I er sikret en plads.

Husk også at skrive de mindste op i god tid, hvis I ønsker at de skal gå i Bregnen Naturbørnehave​, som holder til i en af skolens bygninger.