Bregninge-Bjergsted Friskole

Pasningsordningen FRI: 29 21 14 44

Pedel Ulrik Perera: 60 22 09 32, pedelbbfs@gmail.com

Trine Stampe den 12-08-2016
    Så blev skoleåret skudt i gang, og den første uge er vel overstået yes
    Det har været en dejlig uge med fred og ro og god stemning, så det tegner godt for dette nye skoleår.
    Tak til alle jer forældre, der havde lyst og mulighed for at være med første skoledag, det er dejligt at mærke jeres opbakning og det stærke fællesskab, der kendetegner vores skole. Vi håber at alle vores mange nye kammerater og deres familier vil føle sig velkomne og blive glade for at være hos os, vi glæder os til at lære jer at kende.
    Heidi Turi Montan den 11-08-2016
    B&U-koret starter op

Så begynder koret igen onsdag den 17. august kl 15.30-17.00 i Sognehuset i Bregninge. Alle er velkomne, bare man er fyldt 9 år. Det er gratis at gå i koret, men man skal deltage i gudstjenester og koncerter ca. 10 gange i løbet af skoleåret.

Heidi

Trine Stampe den 19-04-2016
    Vi oplever i øjeblikket stor elevtilgang til de kommende års børnehaveklasser. Kontakt derfor skolen i god tid, hvis I overvejer at skrive jeres børn op hos os, så I er sikret en plads.

Husk også at skrive de mindste op i god tid, hvis I ønsker at de skal gå i Bregnen Naturbørnehave​, som holder til i en af skolens bygninger.